fbpx

@Editia 6 – Seminar: Mindfulness – O practica pentru viata!

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Se vorbeste destul de mult despre Mindfulness in ultimii ani, insa, in continuare, acest termen este destul de neclar pentru multi dintre noi.

Ce este cu adevarat Mindfulness-ul? Cu ce ne ajuta? De ce sa il practicam si cum sa o facem pentru a simti cu adevarat beneficiile sale?

Un studiu al Universitatii Harvard a aratat ca 47% din timpul nostru il petrecem pierduti in ganduri… aproape jumatate din viata pierduta in ganduri. Practica de Mindfulness ne ajuta sa reducem acest procent si sa fim prezenti aici si acum, bucurandu-ne de experienta pe care o avem si de viata in adevarata ei bogatie. De aceea, Mindfulness-ul este o practica pentru viata, pentru a trai din plin fiecare experienta. Haide sa descoperim asta impreuna!

Ce este Mindfulness-ul?

Midfulness-ul este o practica simpla, dar in acelasi timp foarte puternica, care poate aduce transformari fundamentale la toate nivelurile fiintei noastre, de la modificarea activitatii genelor la nivel fizic si pana la schimbarea relatiei cu noi insine si lumea in general. Este o metoda de auto-explorare, care ne ajuta sa ne familiarizam cu noi insine, cu modul in care functioneaza mintea noastra, cu gandurile, emotiile, senzatiile si perceptiile noastre si mediul in care traim, pentru a creste nivelul nostru de constienta si pentru a intra in contact cu momentul prezent.

Te invitam intr-o calatorie in care sa descoperi prin propria experienta toate acestea.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 15.00 (durata: o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

Cine sustine seminarul? 

Crina Radu este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master – New Paradigm MDT, pasionata si de comunicare, cu deschidere catre oameni si starea acestora de bine. Crina a inceput calatoria catre explorarea constienta de sine in anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia si inapoi in Europa, cunoscand astfel si intrand in contact cu diferite traditii filosofice si religioase, dar si diferite tehnici de meditatie si lucru cu mintea si emotiile, pe care le-a intregrat intr-un sistem holistic usor de aplicat in viata de zi cu zi. A studiat arta si tehnica meditatiei de la maestrii autentici din Asia, practicand meditatia si facand din aceasta practica un mod de a fi, un mod de viata, care i-a permis sa observe si transforme tipare comportamentale care o limitau si ii provocau suferinta. Considera ca orice practica este necesar sa fie inclusa in mod organic si constient in viata noastra pentru a putea avea puterea de transformare si eliberare de suferinta pe care o promite. Practicile pe care le considera cu adevarat valoroase sunt cele care ne aduc in contact cu adevarata noastra natura, unde daca reusim sa ne stabilizam, totul se tranforma. Iar schimbarea fiecaruia dintre noi si deschiderea catre niveluri de cosntienta mai inalte provoaca inevitabil schimbari la nivel global.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii