fbpx

@Editia 6 – Seminar: Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang

Seminar inclus in biletul Agenda Bio

Participantii la aceast seminar vor descoperii cum sa valorifice tehnicile pentru a obtine ce doresc de la corpul lor, cum sa isi construiasca un program cu care sa isi modeleze simplu abdomenul, cum sa scape de durerile musculare si obtin rezultatele dorite. 

Persoanele care apeleaza la aceasta terapie, invata cum sa lucreze si siguri cu corpul lor, cu emotiile si cu energia. Practic are loc o trezire, li se reaminteste ce este important ca sa aiba sanatate, longevitate, echilibru, fericire si bucurie: aer, apa, hrana, echilibrul fizic, mental, emotional si spiritual.

Cu tehnicile din Chi Nei Tsang sunt eliminate blocajele, se face o detoxifiere fizica, emoționala si energetica a organismului. Dupa ce au fost eliminate blocajele energia proaspata poate fi adusa in corpul nostru si acesta se poate vindeca.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la ora 17:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum?  Locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

 Cine sustine seminarul?

Cera (Cerasela Sindile)

“In ultimii 5 ani am avut privilegiul sa lucrez cu Maestrul Mantak Chia si cu Jutta Kelenberger in domeniul Chi Nei Tsang atat in Europa cat si in Thailanda in diverse stagii de pregatire (de exemplu  in Thailanda o luna in august 2013 si o luna in noiembrie 2016). Examenele sustinute si sutele de ore de practica mi-au adus statutul de instructor certificat UHT si practician certificat de Chi Nei Tsang I, II și III (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscuta de Ministerul Sananatatii din Thailanda). Am studiat practici de vindecare si initiere spirituala cu Maestrii, instructori, profesori romani si straini, carora le sunt profund recunoscatoare si acum pe baza experientei acumulate organizez conferinte si seminarii in incercarea de a-i ajuta pe semenii mei sa aiba o viata mai buna, mai echilibrata, sa se bucure de mai multa vitalitate.”

Toma (Toma Moroseanu)

“In prezent sunt practician si instructor in Sistemul Arta Vindecarii Universale – UHT a Maestrului Mantak Chia. Am avut rezultate excelente cu mine intr-o perioada scurta de timp. Am hotarat sa impartasesc aceste cunostinte cu alti oameni care isi doresc sa fie mai sanatosi, mai fericiti si mai plini de vitalitate. In acesti 5 ani am lucrat aceste tehnici cu mai multe persoane care au obtinut rezultate foarte bune folosind tehncile invatate.”

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii