fbpx

@Editia 6 – Conferinta: Nutritie Holistica – Grasimile de tip OMEGA-3 

Conferinta inclusa in biletul Agenda Bio

 In cadrul conferintei se va discuta despre importanta vitala pentru sanatate a grasimilor de tip OMEGA-3 si a raportului Omega-3 – Omega-6 in buna structurare si functionare a organismului uman. Totodata, veti afla despre uleiurile alimentare cu o inalta valoare terapeutica.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 17:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine conferinta?

Marian Paraschiv: Medic ofiter; Formator Nutritie la “Centrul National Postuniversitar de Perfectionare in Domeniul Sanitar al Ministerului Sanatatii” ; Doctorand in Alimentatia Naturala la „Catedra de Igiena si Ecologie Medicala” din cadrul „Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila” Bucuresti, de pe langa „Institutul National de Sanătate Publica”, Bucuresti ; specialist in Comunicare ; asigura consultatii pentru diagnostic si terapie holistica prin Biorezonanta Magnetica, Nutritie Naturala, Cauze psiho-emotionale ale dezechilibrelor numite boli – prin  abordare integrativ-spirituala a Medicinei pentru Viata, cu peste 20 de ani de experienta in aceste domenii.

Andreia Claudius : Inginer, Psiholog si Nutritionist, cu peste 20 ani de experienta in Hrana VieTerapii cu Apa si Post Total dupa metoda Valeriu Popa ; creatoare a numeroase Retete de Hrana Vie, pe baza experientei acumulate, inclusiv prin sustinerea unei activitati de catering cu meniuri de Alimentatie Naturala.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii