fbpx

@Editia 6 – Conferinta: Cristaloterapie si Numerologia sanatatii

Conferinta inclusa in biletul Agenda Bio

Va invitam la o conferinta practica si interactiva pentru a descoperi cum puteti utiliza corect si cu beneficii imediate puterea cristalelor in functie de ADN-ul tau numerologic. Nu intamplator ne nastem intr-o anumita zi , iar numerologia, stiinta numerelor conceputa de Pitagora, ne dezvaluie adevaratele predispozitii cu o acuratete uimitoare.

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de acest numar, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispus, dar si despre cum ai putea sa te protejezi impotriva lor.

In cadrul conferintei, se va aborda practic structura voastra numerologica si cristalele potrivite pentru a va ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.

Cand? Sambata, 16 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala de Conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine conferinta?

Cristina Udrescu – Numerolog, Maestru Profesor Reiki, Life Coach. “Mi-am urmat de-a lungul timpului, chemarea spre intelegerea profunda a misterelor vietii, iar aceasta sete de cunoastere m-a purtat spre studiul diverselor terapii complementare inca de acum 10 ani. Numerologia are capacitatea uluitoare de a ne releva aspectele ascunse ale vietii, calea spre o mai buna intelegere a motivatiilor, dar si a destinului si viitorului nostru. Consider ca fiecare are numai de castigat prin cunoasterea numerogramei personale deoarece te ajuta sa iti cunosti adevaratul potential, destin si misiune in viata! Din dorinta de a impartasi cu ceilalti beneficiile numerologiei si ale terapiei Reiki, a luat nastere 8infinities- Cabinet de terapii alternative unde ofer consultatii si cursuri de numerologie,  Reiki si cristaloterapie.”

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6

@Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio

@Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii