fbpx

@Editia 6 – Clasa: Yoga pentru dureri de spate

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

 

Daca durerile de spate va sunt cunoscute si le-ati experimentat  macar o data in viata aceasta clasa este pentru tine.
Postura incorecta, statul prelungit la birou, purtatul gentii pe umar sau caratul sacosii de cumparaturi, practicarea unui sport orientat mai putin pe dezvoltarea echilibrata si armonioasa a corpului, acestea sunt cateva dintre cele mai intalnite cauze ale durerilor de spate. La asta mai adauga varsta (peste 30 ani) si greutatea (supraponderabilitatea). Neintervenind, durerile de spate se vor acutiza si prelungi cu timpul, iar acestea iti afecteaza in mod nefavorabil calitatea vietii, felul in care traiesti emotiile, perspectiva pe care o ai asupra vietii, modul in care relationezi cu ceilalti.

Mirela Ivaz te ghideaza intr-o secventa yoga ce are drept scop restabilirea echilibrului structural, destinderea articulatiilor si a muschilor si tonifiere. Corpul se elibereaza astfel de tensiunea fizica si emotionala acumulata, iar sanatatea fizica si mentala are de castigat.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 11:00 (durata o ora si jumatate).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa?

Mirela Ivaz ( www.ivaz.ro) este certificata in Ayurveda si Yoga de catre Yoga Alliance si STED Council (India), este consilier nutritionist si NLP Practitioner.

Mirela iti va impartasi din experienta celor 20 de ani de cautare personala a celor mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului. Aceasta a condus-o in India, la sursa, pentru a aprofunda “stiinta vietii” si unde a beneficiat de indrumarea directa a medicilor specialisti in Ayurveda si Yoga. Sedintele yoga pe care Mirela le ghideaza sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii