fbpx

@Editia 6 – Clasa: Yoga ca terapie

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Te doare spatele? Capul? Stomacul? Nu esti singur/a. Durerea face parte din experienta noastra, ca oameni. Multi cauta eliberarea de durere prin comportamente adictive, distructive. Fie ca e fizica sau psihica, durerea ne deconecteaza de la bucuria de a trai din plin viata. Va invitam la o clasa de yoga ca terapie in care sa va conectati cu corpul si mintea. Veti intelege ce va transmite durerea si cum putem folosi practica yoga ca terapie alternativa in durerile fizice si psihice.
Fie ca acum descoperiti yoga sau aveti experienta, sunteti toti bineveniti! Imbracaminte lejera si mintea deschisa sunt cerintele de baza pentru a participa la aceasta clasa.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate)).

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa se face in limita locurilor disponibile si este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

Cine tine clasa?

Dora Dinu, cu o experienta in educatie de 37 de ani. Dora este  pasionata de dezvoltarea personala, yoga si psihologie. Are peste 10 ani de practica yoga si 5 ani de predare. A urmat formarea de baza in India cu 200 de ore formare de baza la Mysore si 300 de ore perfectionare la Rishikesh. A studiat yoga ca terapie in 2 cursuri de 100 de ore cu doi medici reputati, specialisti in Yoga si Ayurveda: Indu Arora si Ganesh Mohan.  Se pregateste sa devina psiholog. Este fondatoarea  Therapsy-U, impartasind cu generozitate si bucurie din experienta ei pe blogul www.doradinu.com.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii