fbpx

@Editia 6 – Clasa: Freedom Yoga

Clasa inclusa in biletul Agenda Bio

Majoritatea dintre noi avem momente când ne simtim blocati si tensionati fara a gasi o cale prin care sa ne eliberam de starile respective. Acest lucru e strans legat de modul in care ne percepem pe noi insine si de situatia in care ne aflam, iar fie constient sau inconstient, nutrim ganduri negative despre tot ce se intampla cu noi.

In cele 90 minute sunt abordate diferite stiluri de yoga – Mindful Yoga Flow, Vinyasa & Yin Yoga, meditatie si relaxarea finala, care impreuna iti vor creste increderea in fortele proprii.

Intreaga practica din cadrul acestui atelier te ajuta sa-ti constientizezi emotiile, sentimentele care ti-au provocat de-a lungul timpului stari de tensiune, atat la nivel fizic, precum si psihic si sa te eliberezi de acestea, regasindu-ti libertatea de a fi TU .

Cand? Sambata , 16 septembrie 2017, de la ora 13:00(durata o ora jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in cladire, in sala Sah.

Cat? Participarea la acesta clasa este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine tine clasa de yoga?

Michelle Dumitru este instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), instructor de yoga pentru copii si familie certificat de Yoga Alliance USA( 95H RCYT), psiholog, educatoare, pasionata de pictura, arta fotografica, Yoga, Ayurveda si Dezvoltare Personala, fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine si familia ta”Licentiata in psihologie, a decis sa petreca timp de 6 ani alaturi copii, atat ca si educator cat si ca pedagog-voluntar la diferite institutii non-guvernamentale.

Monica Tudora detine o certificare in comunicare interna de la Melcrum Institute, una RYT-200 de la Yoga Alliance International si o diploma de instructor de aerobic-fitness de la Ministerul Tineretului si Sportului, obtinuta prin MoveOn.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6

@Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio

@Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii