fbpx

@Editia 6 – Atelier: “ Joaca despre… emotii” pentru copii

Atelier inclus in biletul Agenda Bio 

Copiii experimenteaza emotii chiar daca nu stiu cum sa le denumeasca si nu inteleg ce inseamna sau cum trebuie sa le gestioneze. Prin acest program ne dorim sa i ajutam pe copii sa isi inteleaga emotiile, sa le recunoasca, sa se imprieteneasca cu ele si sa le constientizeze inca de mici.

Emotiile vin  sub diferite forme. In momentul in care ii ajutam pe copii sa le inteleaga ii ajutam de fapt sa-si depaseasca provocarile, sa-i inteleaga pe ceilalti si sa comunice mai bine.

Activitatile pe care vi le propunem in cadrul acestui program ”Joaca despre…emotii” sunt interactive,  bazate pe jocuri educative, story telling si actorie.

Povestile sunt relatate de un  povestitor si interpretate de un actor care ii implica si pe cei mici in scenetele create. Copiii sunt incurajati sa se transforme in personaje pentru a trai si pentru a interpreta diferite emotii.

Acest atelier este pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani.

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 11:00 (durata o ora jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in cladire, in sala 1.

Cat? Participarea la acest atelier este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine atelierul?

Madalina Vasiliu – trainer autorizat din 2015, fondatoarea atelierului de dezvoltare personala si gandire laterala pentru copii ”Secretele celor 6 palarii ganditoare”. A colaborat cu scoli particulare si afterschol-uri pentru implementarea conceptului ”copiii invata mai bine cand se joaca”.

Alexandru Croitoriu animator socio-educativ, cu peste 3 ani experienta. A fost in distributia spectacolului – ”Gardienii Terrei in 2016”. Ii place ceea ce face si face ceea ce ii place deoarece motivatia lui cea mai mare este aceea de a aduce un strop de fericire in viata copiilor.  

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 6 @Editia 6: Program seminarii, conferinte si activitati incluse in biletul Agenda Bio @Editia 6: Ateliere si activitati pentru copii