fbpx

@Editia 5- Seminar gratuit: Cum sa-ti prepari o cafea corecta

Seminar gratuit

Cum sa-ti prepari acasa o cafea corecta

dose

Te invitam la un seminar gratuit despre tot ce trebuie sa stii despre cafeaua de specialitate ca apoi sa stii sa o prepari chiar tu acasa. Chiar daca esti un mare consumator de cafea s-ar putea sa nu fi aflat pana acum varianta prin care sa o prepari corect, astfel incat sa beneficiezi de gustul desavarsit si de toate atuurile cafelei. Asa ca hai la seminar, dureaza doar 30 de minute si vei putea degusta cafeaua facuta pe loc.

Cand? Duminica, 14 mai 2017, de la 15:00 (durata 30 minute)

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala 3.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine seminarul?

Membrii echipei Dose Cafe, pasionati de cafeaua de specialitate, care au misiunea de a aduce pe piata din Romania cea mai “corecta” cafea, nu doar delicioasa, ci si sanatoasa, prin modul in care o prepara si ingredientele de inalta calitate. Ii gasiti zilnic la Coffee shop-ul lor din Calea Dorobanti 56.

 

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite