fbpx

@Editia 5: Ateliere pentru copii

Ateliere pentru copii

Ateliere pentru copii_mai2017

Pe tot parcursul evenimentului Agenda Bio am pregatit si ateliere pentru copii. Atelierele sunt o modalitate distractiva de a-i invata pe cei mici sa lucreze cu diferite materiale, sa isi dezvolte imaginatia si atentia.

  • Atelier Sabbiarelli –  Plansele de colorat cu particole de marmura de la Sabbiarelli sunt un mod de joaca foarte distractiv pentru cei mici, totodata stimuland creativitatea si dezvoltarea diferitor aptitudini.  Pretul atelierului este de 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).
  • Atelier din culoare si catifea – Colorvelvet– plansele oferite presupun imaginatie si creativitate iar tematica poate sa fie aleasa in functie de starea de spirit. Pret incepand de la 15 lei in functie de plansa selectata si dificultatea acesteia (pretul include si un set de carioci).
  • Atelier pictura pe apaAsociatia Artia va fi prezenta  cu  atelierul de pictura pe apa. Doritorii vor putea picta pe apa, dupa care vor imprima diferite forme de lemn sau pe hartie. Efectul este surprinzator, iar tehnica este chiar deosebita, asa ca recomandam oricui sa incerce [doar  sambata 13 mai 2017].
  • Atelier de olarit – Olaritul si modelatul sunt cele mai stravechi indeletniciri ale omului. Tehnicile de lucru folosite vor fi: modelare cu mainile si lucru cu roata. Mesterul popular Cristian Munteanu iti va oferi indicatiile necesare pentru a iti crea propriul vas. Si nu va faceti griji, lutul nu pateaza si nici nu il poti strica. Asa ca vino si participa cu toata increderea! Se poate participa la atelier indiferent de varsta, iar experienta garantam ca o sa fie memorabila. Costul atelietului este 15 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).
  • Atelier de origami – Un patrat colorat de hartie poate parea nesemnficativ, dar daca, prin magie, pliezi hartia de cinci ori, tup-tup, apare un iepuras! Si tot acelasi patrat poate deveni un semn de carte in forma de inima, petru a nu pierde randul sau gandul cand citesti, si, n-ai sa crezi, dar se poate transforma si intr-o cutiută in forma de stea. Costul atelierului este 10 lei (toate materialele necesare intra in pretul atelierului).
  • Atelier: “O poveste intr-un ghiveci” – sustinut de echipa Vegart, care va va indruma si va va povesti atat despre plante cat si despre tehnica realizarii terariilor si multitudinea de plante folosite pentru realizarea acestora. Pretul atelierului difera in functie de materialele si accesoriile folosite si va fi comunicat inca de la inceputul atelierului in functie de alegerile facute.
  • Atelier: Papusi cu trasaturi asiatice din linguri din lemn – Ducem mai departe povestea lui Lingurel si a doamnei Lingura cu personaje foarte dragalase din misteriosul univers asiatic. Cu trasaturi frumoase si vesele, acestea le vor zambi jucaus copiilor de pe lingurile de lemn pictate si decorate chiar de ei. Scopul atelierului este dezvoltarea abilitatilor creative, de invatare, dar si a ideii de socializare si interactiune. Pret atelier: 15 lei (linguri mic), 20 lei (linguri mari)
  • Centrele Locale “Lupii Ageri” Popesti-Leordeni si “Panaitescu” Bucuresti vin cu urmatoarele ateliere: atelier de noduri (pe care le vor si pastra ca amintire cei care participa),  atelier de jocuri cercetasesti (scoutball, capture the flag etc.), atelier de gulgute. [ intre orele 11 si 14]

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite