fbpx

@Editia 5- Activitate gratuita: Masaje terapeutice

Activitate gratuita

Masaje terapeutice

Masaje terapeutice_mai2017

Yucca Wellness Center va fi prezent cu masaje terapeutice, demonstrative si gratuite pentru toti cei care sunt dornic sa testeze tehnica terapeutilor, dar si produsele cu care ei lucreaza in centru. Veti avea de ales intre  masaje de relaxare, reflexoterapie, shiatsu si reiki, pentru o varietate de zone : spate si zona lombara, umeri si zona gatului, brate si palme sau cap si frunte.

Consultantii de la Yucca Wellness Center va vor sta la dispozitie pentru a va explica beneficiile fiecarui masaj, dar si detalii despre alte tehnici pe care le pun in aplicare la centrul lor.

Cand? Sambata -Duminica, 13-14 mai 2017, de la ora 10:00 pana la 20:00.

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Activitatea are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cine? Yucca Wellness Center este locul in care credinta, iubirea si viata se unesc.
Scopul nostru este sa includem practici sanatoase in viata voastra, sa cream cultura wellness, sa sustinem viata echilibrata si sa dezvoltam calitatile personale ale fiecaruia.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite