fbpx

@Editia 5 – Seminar gratuit: Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang

Arta Vindecarii – Chi Nei Tsang

Metode rapide de revitalizare a corpului tau

Arta Vindecării – Chi Nei Tsang_seminar_mai2017

Te invitam la un seminar gratuit in care sa afli cum sa folosesti tehnici simple si cu impact ca sa te simti mai bine.

La seminar vei descoperi :

 • Cum poti valorifica tehnicile prezentate pentru a obtine ce doresti de la corpul tau;
 • Cum sa iti construiesti un program prin care sa modelezi abdomenul in modul cel mai simplu;
 • Care sunt cele 3 greseli comise de toata lumea cand incearca sa scape de problemele abdominale;
 • De ce eforturile depuse pana acum cu durerile musculare nu produc rezultatele pe care le doresti;
 • Care este factorul critic pe care trebuie sa il cunosti pentru a avea succes in ceea ce faci.

Aceast seminar este pentru tine daca:

 • Esti o persoana cu probleme abdominale si iti doresti sa ai un abdomen sanatos si suplu.
 • Stai mult la birou, ai gatul blocat sau te doare spatele si iti doresti sa fii in forma.
 • Ai crampe musculare cand ajungi in pat si iti doresti un somn linistit si odihnitor.
 • Muncesti toata ziua, mananci pe apucate si iti doresti sa ai un corp sanatos.

Aceast seminar este DIFERIT de alt eveniment pentru ca:

 •  Vei cunoaste tehnici de vindecare folosite de peste 5.000 de ani din China si Thailanda pe care le poti utiliza pentru sanatatea ta acum si aici.
 • Vei invata simplu si rapid prin intermediul unor exercitii simple si practice cum sa te mentii in forma.
 • Vei primi sfaturi utile de la Cera si Toma, care sunt specialisti cu experienta dobandita in urma sutelor de ore de practica si terapie.

Va invitam la seminarul gratuit “Arta Vindecării – Chi Nei Tsang”:

Cand? Duminica, 14 mai 2017, de la 17.00 (durata o ora si jumatate).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine seminarul? 

Cera (Cerasela Sindile)

Am lucrat mai bine de 20 ani in domeniul privat, ultimii 10 ani, ca manager financiar intr-o companie cu capital strain sau putem spune multinationala, pentru ca este mai cunoscut termenul. Stilul de viata dezordonat cu multe ore lucrate si putine dormite, mese sarite sau fast food, asa zisa „casatorie cu job-ul”, toate si-au lasat amprenta asupra sanatatii mele si am avut nevoie sa gasesc solutii alternative. Am decis sa studiez si sa practic tehnici orientale de revitalizare. In ultimii 5 ani am avut privilegiul sa lucrez cu Maestrul Mantak Chia si cu Jutta Kelenberger in domeniul Chi Nei Tsang atat in Europa cat si in Thailanda in diverse stagii de pregatire (de exemplu in Thailanda o luna in august 2013 si o luna in noiembrie 2016). Examenele sustinute si sutele de ore de practica mi-au adus statutul de instructor certificat UHT si practician certificat de Chi Nei Tsang I, II si III (diploma de practician Chi Nei Tsang este recunoscuta de Ministerul Sananatatii din Thailanda). Am studiat practici de vindecare si initiere spirituala cu Maestrii, instructori, profesori romani si straini, carora le sunt profund recunoscatoare si acum pe baza experientei acumulate organizez conferinte si seminarii in incercarea de a-i ajuta pe semenii mei sa aiba o viața mai buna, mai echilibrata, sa se bucure de mai multă vitalitate.

Toma (Toma Moroseanu)

Dupa ce am petrecut 20 de ani in domeniul IT&C lucrzand atat in domniul public cat si in cel privat, avansand pe pozitii de management, am descoperit cum sanatatea mea se degrada din ce in ce mai mult din cauza stresului, a programului prelungit, a statului la birou peste program si a termenelor presante. In 2011 am ajuns la situatia in care nu mai puteam sa ma deplasez, eram disperat, depresiv, cu un sac de emotii negative in spate, fara loc de munca si fara siguranta zilei urmatoare. Nu stiam cum voi trai in continuare, am cheltuit multi bani pe diagnostice, tratamente si medicamente. Asa am descoperit ca tot ceea ce credeam despre sanatate era fals, ca nimeni nu te vindeca, doar eu puteam sa ma vindec. Asa am trecut bariera neincrederii in terapiile complementare pe care le-am experimentat pe propriul corp pana am gasit ceva care sa ma ajute. In prezent sunt instructor si practician in tehnici orientale de revitalizare. Am intrat in acest domeniu in anul 2012 cu multe temeri si probleme de sanatate. Am invatat direct de la Maestri, de la profesori ce sa fac atunci cand ma confrunt cu probleme de sanatate. Temerile s-au transformat treptat in placerea de a practica si apoi intr-o pasiune care m-a determinat sa ma reinventez complet. In cei peste 5 ani de cand folosesc aceste tehnici am avut ocazia sa interactionez cu multe persoane care au fost uimite de rezultatele pe care le-au obtinut. Am peste 1.500 de ore de practica in tehnicile de revitalizare si peste 1000 de ore de terapie individuala personalizata.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite