fbpx

@Editia 5 – Conferinta gratuita: Numerologie. Sanatate. Destin

Conferinta gratuita

Numerologie. Sanatate. Destin

Destinul Sanatatii tale.

Afla numarul secret al sanatatii tale.

 

Numerologie. Sanatate. Destin_seminar_mai2017

Te invitam la o conferinta practica si interactiva pentru a descoperi cum destinul si sanatatea ta sunt inscrise in ADN-ul tau numerologic. Nu intamplator ne nastem intr-o anumita zi , iar numerologia, stiinta numerelor conceputa de Pitagora, ne dezvaluie adevaratele predispozitii cu o acuratete uimitoare.

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de acest numar, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispus, dar si despre cum ai putea sa te protejezi impotriva lor.

Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supun influentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care ne guverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foarte stransa? Stiai ca pornind de la studiul numerelor tale se pot emite raporturi competente de analiza a starii tale de sanatate?

Stiai ca in numerologia iti ofera informatii esentiale despre conditia fizica a organismului tau, dar si despre predispozitia spre anumite boli? Prin urmare, numerele actioneaza asupra starii fizice si psihice a organismului.

In cadrul conferintei vom aborda practic structura ta numerologica pentru a te ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.

Va invitam la conferinta gratuita “Numerologie. Sanatate. Destin”:

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 17.00 .

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala de Conferinte.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine conferinta? 

Cristina Udrescu – Numerolog, Maestru Profesor Reiki, Life Coach. Mi-am urmat de-a lungul timpului, chemarea spre intelegerea profunda a misterelor vietii, iar aceasta sete de cunoastere m-a purtat spre studiul diverselor terapii complementare inca de acum 10 ani. Numerologia are capacitatea uluitoare de a ne releva aspectele ascunse ale vietii, calea spre o mai buna intelegere a motivatiilor, dar si a destinului si viitorului nostru. Consider ca fiecare are numai de castigat prin cunoasterea numerogramei personale deoarece te ajuta sa iti cunosti adevaratul potential, destin si misiune in viata! Din dorinta de a impartasi cu ceilalti beneficiile numerologiei si ale terapiei Reiki, a luat nastere 8infinities– Cabinet de terapii alternative unde ofer consultatii si cursuri de numerologie, Reiki si cristaloterapie.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite