fbpx

@Editia 5 – Conferinta gratuita: Frica si cel mai bun prieten al ei, curajul

Conferinta gratuita

Frica si cel mai bun prieten al ei, curajul

 

Frica si cel mai bun prieten al ei, curajul_conferinta_mai2017

Veronica Soare a avut parte de aventura vietii, ajutand in acelasi timp copiii care sufera de afectiuni cardiace – cea mai frumoasa poveste a ei e #minunipeCamino – calatoria de 40 de zile, 910 km… pe jos, nordul Spaniei de la est la vest, o poveste la care i-a facut partasi pe oamenii din comunitatea ei impartasind zilnic intamplari despre oameni si locuri. 

Veronica vine sa ne povesteasca despre minunile ei si despre credinta ca frica e cel mai bun prieten al curajului.
 

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 15:00 (durata: o ora )

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala de Conferinte .

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine conferinta? 

Conferinta este sustinuta de Veronica care este fondator, fun(d)raiser si friendraiser al proiectului minuni.ro – caleidoscop de fapte bune – sau, cum ii place sa-si spuna – fundraising fairy si realizator al emisiunii La minuni inainte! de la SmartFm, o emisiune cu inima la vedere care promoveaza oameni, fapte bune, initiative sociale si comunitatea. E castigatoare a competitiei JCI TOYP Romania – Ten Outstanding Young Persons 2016 si a premiului Rebel pentru o cauza la Gala Cariere.

De doi ani si jumatate organizeaza evenimente si intamplari cu scop caritabil, de fiecare data avand alt beneficiar.