fbpx

@Editia 5 – Seminar gratuit: Despre yoga si nutritie

Seminar gratuit

Despre yoga si nutritie

Remodelare holistica

17884490_1950874148479448_7870763375302974_n

De multe ori ne intrebam de ce este asa de greu sa slabim. Adoptam metode variate, ne abtinem din a manca sau mancam putin. Uneori renuntam la cina si la ciocolata, incepem sa facem sport si totusi rezultatele nu se vad.
Ne pierdem motivatia si ne intoarcem la stilul de viata dinaintea deciziei ca vrem sa slabim, mai infomentati si mai frustrati decat momentul in care ne-am apucat de dieta.
Echilibrarea alimentelor intr-un mod care ne satisface atat poftele cat si necesitatile corpului este o arta care se invata treptat. Este bazata atat pe cunoasterea despre modul in care functioneaza corpul cat si cunoastere despre modul in care functioneaza mintea. Aceasta din urma este responsabila pentru deciziile pe care le luam vis-a-vis de alimentatie si este important sa invatam uneltele prin care o putem relaxa ca sa putem alege mereu alternativa pozitiva pentru noi.
Conversatia de la seminar va cuprinde subiecte precum:
  • factori care duc la ingrasare;
  • de ce nu functioneaza dietele restrictive caloric;
  • despre calorii si importanta mancatului pentru a slabi;
  • impactul pozitiv al yoga asupra deciziilor alimentare.

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 15.00 (durata: o ora ).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala SAH.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

 

Veronica va pregati o mica supriza culinara pentru participantii de la seminar.

Cine sustine seminarul? 

Veronica este fondatoarea Nirvana Yoga in Romania si Nutrition Coach, care prin pregatirea ei in arta de a trai in cadrul specializarilor din India si cursurile de nutritie si tehnician nutritionist, combina yoga si nutritia pentru a atinge un echilibru holistic de remodelare la nivel fizic, mental si spiritual.

Veronica sustine tabare de yoga si nutritie in tara si in India, unde studentii pot invata in detaliu despre mecanismele ce asigura o viata fericita si armonioasa.