fbpx

@Editia 5 – Seminar gratuit: Importanta cuvintelor

Seminar gratuit

Importanta cuvintelor pentru noi si sanatatea noastra

Cuvintele care ne impiedica sa reusim in viata

Importanta cuvintelor _seminar_mai2017

 

Filozoful si poetul chinez Lao Zi, considerat parintele taoismului, ajungea in urma cu 2.500 de ani la concluzia ca vorbele pe care le rostim devin actiuni si ne contureaza destinul.

Ideea a fost enuntata sub diverse forme de o multime de filozofi, in decursul timpului, certificand teoria conform careia ceea ce le spunem altora, dar mai ales noua insine, joaca un rol decisiv in atingerea cu succes a obiectivelor pe care ni le propunem in viata.

Oratorul motivational Darlene Price, autor al cartii ,,Bine spus! Prezentari si conversatii care ne ajuta sa obtinem rezultate”, este de parere ca indiferent de ceea ce intelegem prin succes, cuvintele ajuta la transpunerea viziunii in realitate.

,,Exista cuvinte si fraze care ne pot afecta negativ imaginea pe care o avem despre propria persoana, ne strica reputatia si ne pun in pericol sansele de reusita in viata. Pentru a optimiza posibilitatile de succes, eliminati aceste cuvinte si expresii din vocabular, nu le mai pomeniti in fata altora si nu le mai repetati in sinea voastra.”

Va invitam la seminarul gratuit “Importanta cuvintelor pentru noi si sanatatea noastra”:

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 15.00 .

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala 3.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine seminarul? 

Seminarul este sustinut de Ionut Corbea medic, psihoterapeut si specialist in acupunctura: “Ca formatie, sunt medic. Ca evolutie, insa, ramane de discutat. Daca am evoluat sau nu.”

Are doua carti publicate: “Ghid de utilizare a barbatilor si alte povestiri” si “Autobiografia lui Dumnezeu”.

In plus, este preot The Church of the Flying Spaghetti Monster.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite