fbpx

@Editia 5 – Seminar gratuit: Armonizarea ciclului feminin

Seminar gratuit

Armonizarea ciclului feminin

Armonizarea ciclului feminin_seminar_mai2017

Va invitam la un seminar special despre echilibru hormonal si ritmurile lunare feminine, despre cum pot fi acestea sustinute si armonizate prin alimentatie, suplimente naturale, miscare si stil de viata.
Pastram timp special pentru intrebari, dar mai ales pentru a degusta o serie de bauturi terapeutice concepute de catre Mihaela special pentru femei, din suplimente naturale, plante adaptogene si ierburi vindecatoare.

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 13.00 (durata: o ora si jumatate).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala SAH.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine seminarul? 

Seminarul este sustinut de Mihaela Brailescu, de la Food Fairy, este bucatar, artizan de produse vegane gourmet,  consilier de nutritie holistica si echilibru hormonal feminin. S-a specializat in cadrul Fitness Scandinavia School si  a asociatiei Life Balance, un concept dedicat sanatatii hormonale prin practici integrative de medicina functionala si nutritie. Mihaela incurajeaza educatia alimentara ca baza pentru a dezvolta o dieta echilibrata si crede cu tarie in puterea vindecatoare a alimentelor integrale, locale si de sezon. Te va invata cum sa mananci si cum sa gatesti corect, simplu, rapid, usor, cum sa dezvolti o relatie armonioasa, de prietenie, cu mancarea si ca amestecand in mancare in sensul vietii (invers acelor de ceasornic) o poti incarca cu energie benefica si vindecatoare. O gasiti pe www.foodfairy.ro o platforma online dedicata alimentatiei sanatoase si echilibrului hormonal unde prepara cu drag si creativitate produse vegane gourmet, sanatoase si pline de culoare.  In prezent ofera consiliere nutritionala si  organizeaza workshop-uri corporate, tabere de sanatate si ateliere de gatit pentru diversificare, echilibru hormonal sau afectiuni specifice unde alimentatia joaca un rol esential.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite