fbpx

@Editia 5 – Conferinta gratuita: Ayurveda si Stil de viata

Conferinta gratuita

Ayurveda si stil de viata

Adopta stilul de viata potrivit naturii tale unice!

Intelege-ti natura unica si ce poti face pentru a mentine echilibrul.

Echilibru = Sanatate. Dezechilibru = Boala.

Ayurveda si Stil de viata_conferinta_mai2017

Te invitam sa descoperi cum Ayurveda, cel mai vechi si vast sistem de medicina traditionala practicat de mii de ani in India, iti raspunde necesitatii tale prezente de autocunoastere si iti ofera caile de mentinere a sanatatii si starii de bine.

Ayurveda recunoaste natura unica a fiintei umane, faptul ca fiecare individ este unic prin felul sau de a fi si de a se manifesta la nivel mental-emotional- fizic.

Aceasta conferinta este un ghid pentru organizarea stilului de viata adecvat profilului tau ayurvedic, pentru a te bucura de sanatate si vitalitate timp indelungat. Vei descoperi care sunt cauzele multora dintre comportamentele tale, vei intelege de unde au aparut anumite dezechilibre in viata ta si ce anume ai de facut pentru a aduce si mentine echilibrul.

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 13.00 (durata: 90 minute).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine conferinta? 

Conferinta este sustinuta de Mirela Ivaz, Ayurveda & Yoga Trainer.

Mirela si-a urmat pasiunea de a descoperi, inca de la varsta de 15 ani, cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului. Aceasta a condus-o in India, la sursa, pentru a aprofunda “stiinta vietii” si unde a beneficiat de indrumarea directa a medicilor specialisti in Ayurveda si Yoga. Sedintele yoga pe care le ghideaza Mirela sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Mirela este certificata in Ayurveda si Yoga de catre STED Council si Yoga Alliance, este technician nutritionist si practicant NLP.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite