fbpx

@Editia 5 – Atelier de gatit gratuit: Despre hrana vie

Atelier de gatit gratuit

Despre hrana vie

atelier_Despre hrana vie_mai2017

 

Vrei sa mananci mai sanatos, dar nu stii cum? Vrei sa inveti sa iti prepari o hrana sanatoasa, dar care sa fie delicioasa si satioasa? Ai auzit de hrana vie (raw vegana) si esti curios sa o degusti?

Vrei sa vezi cum iti poti prepara simplu si rapid un pranz pe care il poti lua cu tine la birou?

La atelier vei invata:

– Care sunt ingredientele de baza de care ai nevoie pentru a-ti prepara o masa din hrana vie;

– De ce ustensile si/sau aparate ai nevoie pentru a-ti prepara hrana vie;

– Cum sa prepari un delicios pate de nuci pe care il poti servi ca aperitiv sau ca masa principala.

Cand? Duminica, 14 mai 2017, de la 18.00 (durata: o ora ).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala de conferinte.

Cat? Participarea la acest atelier este gratuit, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine tine atelierul ? 

Atelierul este  tinut de  Anca Alina Ionescu de la Tanar si Sanatos. Anca Alina are 25 de ani de experienta in tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos si sustine zeci de seminarii despre stilul de viata sanatos si ateliere de gatit sanatos in intreaga tara.

Este fondatoarea programului complet pentru sanatate Tanar si Sanatos prin care ajuta pe toti cei care doresc sa-si duca sanatatea la urmatorul nivel. Ce o diferentiaza pe Anca de alti specialisti este ca ea a aplicat in viata ei si a simtit eficienta tuturor alimentelor, metodelor si tehnicilor pe care le recomanda.

Anca se implica ca voluntar in scaderea obezitatii infantile la noi in tara si este Ambasador Food Revolution – programul lui Jamie Oliver de educare a parintilor si copiilor in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite