fbpx

@Editia 5 – Activitate gratuita: YOGA START

Activitate gratuita

YOGA START

 Initiere in practica Hatha Yoga

YOGA START – Initiere in practica Hatha Yoga

 

Ai auzit despre yoga si esti curios(oasa) sa afli despre ce este vorba? Ai fost deja la primele clase de yoga, ti-a placut starea pe care ai dobandit-o si iti doresti sa afli mai multe?

Vino la YOGA START pentru a fi initiat in bazele practicii Hatha Yoga traditionale, sa afli cateva dintre secretele unei practici yoga cu beneficii pentru corp-minte- suflet.

Notiunile prezentate pe parcursul atelierului combina teorie si practica si le vei putea aplica imediat la intoarcerea ta acasa. Iar daca esti la inceputul practicii yoga, acest atelier iti ofera un set de cunostinte care, o data incorporate in practica ta yoga, iti aduc un plus de beneficii.

Cand? Duminica, 14 mai 2017, de la 16.00 (durata: 90 minute)

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala Lectura (sala dispune de o incapere pentru schimbat)

Cat? Participarea la acesta activitate este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Activitatea are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Vino cu propria salteluta de yoga. Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici :

formular de inscriere gratuita

Cine sustine activitatea? 

Clasa este sustinuta de Mirela Ivaz, Ayurveda & Yoga Trainer.

Mirela si-a urmat pasiunea de a descoperi, inca de la varsta de 15 ani, cele mai eficiente cai pentru mentinerea indelungata a sanatatii corpului, mintii si sufletului. Aceasta a condus-o in India, la sursa, pentru a aprofunda “stiinta vietii” si unde a beneficiat de indrumarea directa a medicilor specialisti in Ayurveda si Yoga. Sedintele yoga pe care le ghideaza Mirela sunt tematice, abordeaza stilul traditional Hatha Yoga si integreaza tehnici specifice de respiratie si meditatie. Mirela este certificata in Ayurveda si Yoga de catre STED Council si Yoga Alliance, este technician nutritionist si practicant NLP.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite