fbpx

@Editia 5 – Activitate gratuita: Yoga for stress

Activitate gratuita

Yoga for stress

Yoga for stress_mai2017

 

Folosim in general cuvantul “stres” atunci cand simtim ca totul este prea mult, ne simtim coplesiti din cauza situatiilor si ne intrebam daca putem face fata presiuniii care apasa pe umerii nostri. Stresul afecteaza starea noastra mentala, emotionala si fizica.
Vom invata impreuna cum sa facem fata stresului atunci cand apare, cum sa reducem consecintele fizice ale stresului, cum sa respiram corect, cum sa linistim mintea si sa calmam emotiile.
Vom canta mantre, vom respira si ne vom misca intr-un mod constient, iar la sfarsit ne vom relaxa prin tehnica Yoga Nidra.
*** Aceasta clasa este adresata tuturor celor care vor sa elibereze stresul, tensiunile si blocajele emotionale.
*** Open to all levels, indiferent de varsta si de experienta in yoga.

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 12.00 .

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in sala Lectura (sala dispune de o incapere pentru schimbat)

Cat? Participarea la acesta activitate este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Activitatea are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

*** Locurile sunt limitate, rezervati-va locul din timp.

*** Pentru participare este necesar sa iti iei salteluta si sa te imbraci in haine lejere, care sa iti permita sa te misti in voie.

Cine sustine activitatea? 

Denis Dochioiu : Yoga teacher; Master trainer @Fitness Scandinavia; Founder @Life Yoga Center

“Incursiunea mea in lumea yoga incepe in momentul in care am constat ca am nevoie de o scapare, de ceva care sa ma ajute sa ma mentin cu capul pe umeri si care sa ma scoata din aceasta centrifuga in care ne invartim cu totii, in goana dupa ceva, fiecare dupa “ceva-ul” lui. Asa am inceput sa citesc despre dezvoltare personala, am inceput sa practic acasa yoga, destul de stangaci, ce-i drept, ulterior constatand ca yoga nu se face dupa ureche. Am calcat chiar pragul unor studio-uri de yoga, pana cand, intr-o zi, am inteles ca asta este calea mea, este ceea ce ma implineste pe mine si am inceput astfel calatoria vietii mele, in care pasii mi-au fost purtati catre India, Rishikesh, unde am descoperit o alta lume si o alta viata. M-am specializat in yoga, alaturi de niste maestrii minunanti, am participat la Festivalul International de Yoga si m-am redescoperit. Am lasat de-o parte resentimente, orgolii, neincredere si toate relele scapate din cutia Pandorei, devenind mai buna, mai calma, mai calda, starea mea de spirit schimbandu-se radical. Din dorinta de a impartasi cu ceilalti beneficiile practicii yoga, a luat nastere un proiect de suflet, Life Yoga Center, un centru de yoga si nutritie, unde oamenii pot gasi o modalitate de relaxare, de cunoastere a sinelui, de autodisciplinare, intr-un spaţiu dedicat exclusiv yoga si alimentatiei sanatoase.”

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite