fbpx

@Editia 5 – Seminar gratuit: Mindful Kids

Seminar gratuit

Mindful Kids: Atelier de Mindfulness pentru copii

 

Practica si exercitiile de Mindfulness s-au raspandit din ce in ce mai mult datorita beneficiilor pe care acestea le au, ajungand chiar si in unele scoli pentru a veni atat in sprijinul copiilor, cat si al profesorilor si parintilor.

Execitiile de Mindfulness ajuta copiii sa isi antreneze atentia, sa invete modalitati de a se linisti si de a intra in contact cu propriile emotii si sa isi dezvolte increderea si stima de sine. Acest atelier de Mindfulness este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani, fiind unul interactiv si presarat cu activitati practice.

☼ In cadrul atelierului:

– se va explica pe scurt ce este Mindfulnessul si cu ce este el de folos copiilor;

– vor fi exersate mai mule tipuri de exercitii de Mindfulness care implica toate cele 5 simturi cu scopul de a antrena atentia si a ajuta la cultivarea unei stari de calm si relaxare;

– intre exercitiile de Mindfulness, vor fi introduse scurte exercitii de relaxare a corpului.

☼ Beneficiile exercitiilor de Mindfulness:

– cultivarea capacitatii de atentie;

– reducerea anxietatii si stresului resimtit;

– imbunatatirea calitatii somnului;

– cultivarea increderii de sine;

– constientizarea emotiilor;

– relaxare la nivel fizic si mental.

Numar maxim de participanti: 10

Nota: Experienta antetioara cu exercitiile de Mindfulness nu este necesara. Acestea vor fi explicate in detaliu astfel incat fiecare participant sa le poata exersa in timpul atelierului. Este benefic pentru copii daca participa la acest seminar fara parinti.

Cand? Sambata, 13 mai 2017, de la 11.00  (durata: 1 ora).

Unde? In Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  sala de seminarii intitulata SAH.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit.

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere gratuita

Cine sustine seminarul?  Crina Radu a inceput calatoria catre explorarea constienta de sine in anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia si inapoi in Europa, cunoscand astfel si intrand in contact cu diferite traditii filosofice si religioase, dar si diferite tehnici de meditatie si lucru cu mintea si emotiile, pe care le-a intregrat intr-un sistem holistic usor de aplicat in viata de zi cu zi. A studiat arta si tehnica meditatiei de la maestrii autentici din Asia, practicand meditatia si facand din aceasta practica un mod de a fi, care i-a permis sa observe si transforme tipare comportamentale care o limitau si ii provocau suferinta.

Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master – New Paradigm MDT, pasionata si de comunicare, cu deschidere catre oameni si starea acestora de bine.

Eveniment pe Facebook Branduri participante la Agenda Bio 5

@Editia 5: Program seminarii, conferinte si activitati gratuite