fbpx

@Editia 4: Prezentare produs Scallo-p: pentru fructe si legume sanatoase

Numai 3 grame pe zi pentru sanatatea intregii familii._seminar_conf3

Prezentare produs Scallo-p: pentru fructe si legume sanatoase

Numai 3 grame pe zi pentru sanatatea intregii familii.

 

 

Recomandarea specialistilor este sa consumam cat mai multe fructe si legume crude, datorită beneficiilor lor nutriţionale.
Tot specialistii ne spun ca fructele şi legumele proaspete sau sucurile nepasteurizate pot adăposti atat agenţi patogeni sau bacterii cauzatoare de boli, cat si reziduuri de pesticide şi compuşi toxici produşi de mucegaiuri pe suprafaţă sau chiar în interiorul ţesuturilor.
Fructele şi legumele proaspete pot conţine, de asemenea, alergeni, care pot provoca disconfort sever la persoanele care suferă de o intoleranţă
Recent, specialiştii de la Environmental Working Group au declarat că există un nivel mare de aşa-numitele superbacterii în multe dintre alimentele pe care le cumpărăm din magazine.
Tot studiile arata ca o alta sursa de microbi este bucataria noastra.
Deşi este privita ca cea mai curată încăpere din casă, în bucătărie avem multe aparate şi suporturi care ascund adevărate colonii de „musafiri nepoftiţi” .
Cateva exemple:

  • buretele de bucătărie: bacteriile se pot acumula în buretele de vase dacă nu avem grijă să îl stoarcem şi ă îl lăsăm la uscat;
  • tocătorul:Dacă folosiţi acelaşi tocător şi pentru carne şi pentru legume atunci poţi avea un risc crescut de a te contamina cu E. coli sau Salmonella. De aceea este bine să folositi tocătoare şi cuţite diferite pentru tipuri diferite de alimente.
  • frigiderul: lada de legume din frigider poate conţine mucegaiuri dăunătoare. De aceea frigiderul trebuie curăţat cel puţin de două ori pe an.
  • suportul pentru cuţite: bacteriile pot locui în crăpăturile lemnului

Solutia propusa de noi pentru a evita efectele negative ale rezidurilor de pesticide de pe fructe si legume si pentru curatirea echipamentelor din bucatarie este Scallo-P.

SCALLO-P
Informatii despre produs
Scallo-P este un produs 100% natural, obtinut prin calcinarea cochiliilor de scoica din zona Aomori (Nordul Japoniei).
Praful asigura o curatire naturala, absolut sigura si este utilizat pentru a inlatura in mod eficient reziduurile chimice aparute ca urmare a utilizarii chimicalelor in agricultura si a altor substante daunatoare (mucegaiurile) de pe suprafata legumelor, fructelor si pentru a curata echipamentele de bucatarie (tocatoare, cutite, blaturi etc.).

Cand? Sambata, 25 martie 2017, de la ora 10:00 pana la 10:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta prezentare este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici: formular de inscriere gratuita

Cine? Prezentarea este realizata de Savescu Luana, administrator firma Grand Emerald, care este importatorul unic al produsului pt Romania si restul Europei.

Prezentarea are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite