fbpx

@Editia 4: Prezentare de produse cu venin de vipera

123

Faviammodytes este un brand romanesc, lansat pe piata din Romania in 2012, specializat in crearea de produse cosmetice naturale cu venin 100% natural de Vipera – ammodytes (vipera cu corn). Veninul de vipera din produsele cosmetice Faviammodytes lucreaza in sinergie cu uleiurile vegetale si extractele de plante din compozitie, amplificandu-le efectele, datorita complexului de substante active pe care le contine.

Tratamentul cu venin de vipera nu este o inventie a zilelor noastre, iar veninul de vipera si in general veninul de sarpe era folosit inca de acum 4000 de ani de catre babilonieni pentru tratamentul durerilor reumatice si artritice, fiind un puternic analgezic.

Va invitam sa luati parte la o scurta prezentare (doar 30 de minute) pentru a afla care sunt afectiunile tratate si prevenite de produsele cosmetice bio cu venin de vipera, la nivel dermatologic si la nivel de de infrumusetare.

Cand? Sambata, 25 martie 2017, de la ora 18:00 pana la 18:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul:

formular de inscriere

 

 

Prezentarea are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite