fbpx

@Editia 4: Conferinta– Zonele Albastre – 9 reguli ale longevitatii

Zonele Albastre - 9 reguli ale longevitatii seminar

Zonele Albastre – 9 reguli ale longevitatii

Traim pe repede-inainte, intr-o lume a vitezei si a tehnologiei. In ciuda progreselor medicale si a descoperirilor stiintifice, nu suntem nici mai sanatosi, nici mai fericiti. Paradoxul societatii moderne este ca principalele boli de care suferim sunt cauzate chiar de stilul nostru de viata. Si totusi, exista in lumea asta oameni care par sa fi descoperit secretul longevitatii. Ce fac ei diferit si cum reusesc sa ajunga la varste de peste 100 de ani si sa fie activi si sanatosi pana la final? Si, cel mai important, ce putem invata de la ei?

Va invitam la seminarul sustinut de nutritionistul Anamaria Pirea,

unde vorbim despre principiile unui stil de viata sanatos, asa cum se traieste in “Zonele Albastre”.

Cand? Sambata, 25 martie 2017, de la ora 17:00 pana la 18:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la  salut@nutritionistulmeu.ro in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine?  Dupa cativa ani de cautari si calatorii, Anamaria Pirea a luat decizia de a se intoarce in Romania. Si-a dorit sa faca ceva pentru oameni, care sa aiba un impact pozitiv, iar nutritia a venit ca un raspuns logic. Nu crede in diete-minune si in numaratul caloriilor, pentru ca obiectivul alimentatiei contemporane ar trebui sa fie mentinerea starii de sanatate. Un stil de viata sanatos incepe cu o alimentatie sanatoasa si continua in plan fizic, mental si emotional.

Pe Anamaria o gasiti la cabinetul de nutritie “Nutritionistul meu”, unde se axeaza pe educatie si preventie. Deasemenea, este trainer in cadrul programului de educatie in scoli “Ora de Nutritie”, initiat de Asociatia ABC-ul Nutritiei.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite