fbpx

@Editia 4: Conferinta gratuita – Tranzitia de la dieta la stil de viata sanatos

Tranzitia de la dieta la stil de viata sanatos. Pasi si provocari_seminar_conf

Conferinta gratuita

Tranzitia de la dieta la stil de viata sanatos.

Pasi si provocari.

 

Dupa gandire si respiratie, mancatul este cel mai constant element care ne insoteste pe parcursul vietii nostre. Constanta genereaza tipare, iar tiparele deseneaza mare parte a portretului vietii noatre. Cum ar fi insa ca aceste tipare, in mod natural si automat, sa lucreze pentru noi, pentru o viata mai sanatoasa si fericita? Duminica, discutam despre pasii si provocarile de a construi tipare alimentare pozitive, de lunga durata, intr-o lume a “solutiilor rapide”.

Cand? Duminica, 26 martie 2017, de la ora 17:00 pana la 18:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la mircea@airyoga.ro in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Conferinta este sustinut de Mircea Nicoara  tehnician nutritionist si consultant in nutritie in cadrul studioului DanceRoom din Bucuresti, fondator al platformei AirYoga.ro , instructor Air Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga si Yin Yoga.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite