fbpx

@Editia 4: Seminar: Seminte Libere. Permacultura.

Seminte Libere. Permacultura.

Seminte Libere. Permacultura. Conectare.

 O incursiune in alt fel de a vedea lumea – despre un stil de viata cu grad de conectare ridicat.

Traim un timp unde BIO a devenit o necesitate. Dincolo de alimentatie sau ingrijirea corpului este vorba despre o atentie crescuta catre VIATA.

Sunteti invitati la o intalnire Conectata, despre noi si cu noi, unde vom afla mai multe despre Seminte Libere.

La seminar aflam cum a darui o samanta autentica ne poate aduce mai aproape de Noi insine, ne transforma viata si poate creea a o punte catre Ceilalti si lumea mai frumoasa pe care ne-o dorim. Vom vorbi despre Permacultura si despre aplicarea ei in viata noastra, despre posibilitati de viata mai armonioasa in familie si comunitate.

Prezentarea va fi presarata cu informatii de natura senzorial-olfactiva si de intentii de a atinge sufletele.
La final vor fi daruite Seminte Libere din surplusul si bogatia Naturii.

Cand? Sambata, 25 martie 2017, de la 14:00 pana la 15:30.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa  adinamc@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Seminarul este sustinut de Adina M. Moise, psiholog si consilier pentru dezvoltare personala, formator, initiator proiect “Seminte Libere”, project funding manager si facilitator pentru schimbare in cadrul Asociatiei Romania in Tranziție; absolventa a 100 h Permaculture Design Course, Introduction in Dragon Dreaming, Deep Ecology si Sociocracy 3.0 – instrumente sociale pentru schimbare – https://about.me/adinamc.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite