fbpx

@ Editia 4: Seminar gratuit: Despre cristale

Seminar gratuit: Despre cristale

Seminar gratuit

Despre cristale

Cristalele s-au format odata cu solidificarea pamantului si au continuat sa se metamorfozeze odata cu transformarea planetei. Ele reprezinta ADN-ul planetei noastre, fiind un tipar chimic esential pentru evolutia acesteia. Acestea reprezinta banci miniaturale de date, ce contin informatii legate de dezvoltarea Pamantului de-a lungul milioanelor de ani. Unele cristale au fost supuse unor presiuni enorme, in timp ce altele au evoluat in grote subterane aflate la mare adancime. Unele s-au format in straturi succesive, in timp ce altele s-au solidificat din solutii minerale lichide. Toate aceste maniere diferite de formare le afecteaza proprietatile si functiile. Indiferent de forma pe care o au insa, structura lor cristalina poate absorbi, conserva, concentra si emite energie, indeosebi in registrul electromagnetic.

In cadrul seminarului vom vorbi despre:

– Proprietatile cristalelor;
– Atlantida folosea cristale – sa ne aducem aminte;
– Cum sa alegem cristalul potrivit? ;
– Purificarea si programarea cristalelor;
– Vindecarea cu ajutorul cristalelor;
– Ce cristale sa folosim in functie de chakre;
– Apa potabila cu ajutorul cristalelor si elixire;

Cand? Duminica, 26 martie 2017, de la 16:00 pana la 17:30.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa comenzi@beatrixcolor.ro  in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Seminarul este tinut de Beatrice Crancu, de la Rechilibra si Beatrix Color.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite