fbpx

@ Editia 4: Seminar gratuit- Cosmetice naturale

Se vorbeste mult despre cosmeticele naturale si beneficiile lor in ultimul timp, pentru ca s-a descoperit ca acestea sunt cu mult diferite fata de cosmeticele gasite cu usurinta in comert si fabricate din ingrediente care adesea sunt greu de citit.  Dar care este diferenta dintre cosmeticele realizate din ingrediente 100% naturale si cosmeticele pe care le gasesti pe rafturile oricarui magazin si supermarket?

Vino la seminar si vei intelege mai bine ce produse sa folosesti pentru ca pielea ta sa fie cu adevarat sanatoasa, hidratata si “fericita”.  In fond, pielea este cel mai mare organ al omului si cum o tratam asa ne trateaza si ea pe noi, mai devreme sau mai tarziu.

In cadrul seminarului vei afla si cum sa-ti faci acasa un balsam hranitor si alte cateva cosmetice simple, cu o intrebuintare larga.

Cand? Sambata, 25 martie 2017, de la 16:00 pana la 17:30.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

 formular de inscriere gratuita

Cine? Seminarul este tinut de Mihaela Stamate, de la Gradina cu dragoste.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite