fbpx

@Editia 4: Seminar gratuit – Despre meditatie

despre meditatie

Seminar gratuit:

Despre meditatie – teorie si practica

Cu toții suntem intr-o continua căutare a echilibrului interior si a fericirii, iar una dintre cele mai eficiente cai despre care mulți invatatori vorbesc ca le putem utiliza este meditația.

In cadrul seminarului se va discuta despre: Ce este meditatia? De ce este necesar ca omul sa stie sa mediteze si sa integreze meditatia in viata lui iar in incheiere o sa fie si o scurta meditatie condusa.

Cand? duminica, 26 martie 2017, de la 10:00 pana la 11:30.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa anitulescu@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Seminarul este sustinut de Dr. Anca Nitulescu: “Sunt absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. Sunt medic primar ORL. Lucrez in prezent in aceasta calitate la Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti. In anul 2003 am obtinut titlul de Doctor in Medicina. Am decis sa studiez homeopatie si fitoterapie ca sisteme diferite de vindecare. In anul 2004 am obtinut competenta si dreptul de practica in Homeopatie si Fitoterapie.
Am inceput sa practic homeopatia in timpul meu liber, colaborand la diferite cabinete medicale de homeopatie. Am trait clipe de bucurie si chiar entuziasm pentru ca reuseam intr-adevar sa vindec cu tratament homeopat pacienti considerati incurabili in medicina alopata. Intre 2013 si 2015 am urmat si absolvit cu success formarea in Psihoterapie Integrativa. Sunt in prezent acreditata ca psihoterapeut si figurez in evidenta Colegiului Psihologilor din Romania.”

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite