fbpx

@Editia 4: Conferinta– Detoxifierea – fundamentul starii de sanatate

Detoxifierea - fundamentul starii de sanatate

Conferinta gratuita

Detoxifierea – fundamentul starii de sanatate

Te invitam sa descoperi o parte dintre cele mai importante principii ale detoxifierii care te ghideaza sa traiesti o viata cu adevarat sanatoasa: cum sa ne mentinem organismul curat, fortificandu-ne astfel celulele. Pentru ca celulele sanatoase sunt puternice, ele nu sunt hrana pentru paraziti si nu pot fi niciodată inlocuite cu celule anormale. Daca am sprijini corpul fizic in procesul natural de detoxifiere ne-am bucura de o viata mai lunga, mai echilibrata si mai bogata din toate punctele de vedere.

Cand? Duminica, 26 martie 2017, de la ora 11:00 pana la 12:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans completand formularul de aici:  formular

Cine?  Conferinta este sustinut de Dr. Raluca Costache medic specialist de medicina interna si Ecografie, specialist în Contraceptie si planificare familiala, specialist in Api-Fito-Aromo-terapie, specialist medicina Ayurvedica, specialist Terapia Gerson – specializare la Institutul Gerson, San Diego, California, USA, specialist Noua medicina Germana – specializare Institut GNM, Austria, psihoterapeut specializat in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana- http://doctorcostache.ro/

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite