fbpx

@Editia 4: Conferinta gratuita – Imbunatatirea digestiei si sistemul imunitar

Imbunatatirea digestiei

Conferinta gratuita

Imbunatatirea digestiei si sistemul imunitar

 

Digestia ingreunata vine la pachet cu o serie de neplaceri care pe termen lung pot duce catre slabirea sistemului imunitar si implicit catre probleme de sanatate.
Lipsa de energie, imposibilitatea absortiei anumitor vitamine, carente nutritionale, anemie, arsuri la stomac, dereglari hormonale – toate sunt consecintele unei diete si digestii ingreunate.

Va invitam la seminarul de nutritie sustinut de  Floriana Secui –Nutrition Coach pentru a afla cum putem sa depasim problemele si sa imbunatatim starea generala de sanatate. Imbunatatirea digestiei va aduce beneficii atat pe plan fizic cat si mental. Depresia, starea de neliniste, anxietatea pot fi reduse sau chiar eliminate prin o nutritie potrivita personalizata!

Cand? Duminica, 26 martie 2017, de la ora 13:00 pana la 14:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa floriana.secui@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine?  Conferinta este sustinut de  Floriana Secui care este nutritionist, reprezentata a blogului de nutritie Dolcefarverde.ro , unde gasiti retete si alternative sanatoase. Studiile sale sunt in domeniul alimentatiei, a terminat facultatea de Agronomie si Masterul in Managementul Calitatii si Inovatiei in domeniul Agroalimentar si sustine anual multe conferinte despre diete si nutritie pentru a impartasi la cat mai multe persoane cunostintele pe care le-a acumulat si a ii ajuta sa inteleaga importanta vitala a dietei echilibrate.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite