fbpx

@Editia 4: Activitate gratuita – The Art of Self Love – I Am Yoga

Activitate gratuita

The Art of Self Love – I Am Yoga cu Michelle & Monica

 

Majoritatea dintre noi ne izbim de momente cand ne pierdem increderea in sine.
Aceasta este strans legata de modul in care noi ne percepem pe noi insine. Iar lipsa sau „deteriorarea” increderii in sine, constient sau inconstient, nutrim ganduri negative despre propria persoana.
In acest Intro  abordam diferite stiluri de yoga- Vinyasa & Resorative Yoga, Meditatie pe muzica si Relaxarea finala, care impreuna sunt concepute sa te ajute sa iti cresti incredrea in fortele tale proprii.
Astfel…
In primele 10 minute vei incepe practica cu o meditatie pe muzica ce te ajuta sa te interiorizezi si sa iti cresti nivelul de incredere.
Apoi Monica te ghideaza timp de 40 de minute intr-un flow de Vinyasa-o practica energica, empowering & fun, menita sa iti confere incredere in sine.
Dupa o practica dinamica, Michelle te ghideaza timp de 40 minute in Resorative Yoga ce se potriveste perfect dupa o sesiune yang -Vinyasa flow. Acest stil de practica este cu totul diferit fata de ce ai practicat pana acum. Aici posturile sunt tinute o perioada destul de lunga, timp in care muschii tai se relaxeaza, ajutandu-te sa iti deschizi corpul printr-o intindere pasiva.
Pregateste-te sa ai o intalnire cu tine printr-o relaxare intensa !
Atelierul se încheie cu 11 minute in relaxare pentru a sedimenta efectele practicii si a te conecta cu ține insuti.
Toate aceste posturi care le intalnesti pe parcursul acestui atelier te ajuta sa iti cultivi increderea in tine, ajutandu-te sa inveti sa te iubesti mai mult si sa te apreciezi la adevarata ta valoare.

Cand? Sambata , 25  martie 2017, de la ora 11:00 pana la 12:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio.

Cat? Participarea la acesta activitate este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la mikazenyoga@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa si sa mentionezi ca inscrierea este pentru The Art of Self Love – Agenda Bio@Editia 4 . Pentru participare este necesar sa iti iei salteluta si sa te imbraci in haine lejere, care sa iti permita sa te misti in voie.

Cine? Michelle Dumitru este instructor de yoga Certificat International de catre Yoga Alliance USA (RYT 200), instructor de yoga pentru copii si familie certificat de Yoga Alliance USA(32H RCYT), psiholog, educatoare, pasionata de pictura, arta fotografica, Yoga, Ayurveda si Dezvoltare Personala, fondatoarea conceputului MikaZen “Yoga pentru tine si familia ta”Licentiata in psihologie, a decis sa petreca timp de 6 ani alaturi copii, atat ca si educator cat si ca pedagog-voluntar la diferite institutii non-guvernamentale.
Mai multe despre Michelle gasiti aici: http://www.mikazen.com/povestea-mea/.
Monica Tudora detine o licenta in engleza si franceza de la Facultatea de Litere a Universitatii din Craiova, un master in editare de carte de la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, o certificare in comunicare interna de la Melcrum Institute, una RYT-200 de la Yoga Alliance International si o diploma de instructor de aerobic-fitness de la Ministerul Tineretului si Sportului, obtinuta prin MoveOn.
Mai Multe despre Monica gasiti aici https://about.me/Selkia

 

Activitatea are loc in cadrul evenimentului  Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite