fbpx

@Editia 4: Seminar gratuit – Parenting creativ

seminardeparenting

Seminar gratuit

 Parenting creativ

ART 2 G.R.O.W si CRED`ART te invita sa te alaturi unei experiente de impartasire, constientizare si invatare intr-un grup de parinti. Nu vei primi sfaturi pentru ca stim ca in tine exista resurse de intelepciune, deschidere si creativitate. Vei primi informatii pe care apoi le poti adapta cum crezi de cuviinta si folosi in familia ta.

Impreuna vom descoperi tainele artei de a creste oameni autentici, responsabili, asumati, constienti de frumusetea si magia vietii.

Vom porni de la niste principii dar nu ne vom bloca in teorie pentru ca parenting-ul este viu precum copilul.  Esenta conditiei umane fiind miscarea prin timp si prin circumstante schimbatoare, noi privim atat copiii cat si parintii ca fiinte dinamice in permanenta crestere si dezvoltare, in continua miscare prin viata, avand mereu preferinta pentru a crea bucurie si validare, motiv pentru care nu vei primi retete ci mai degraba un mod nou de a privi copilul si relatia cu el.

Cand? Sambata, 25 martie, 2017, 12:00 – 13:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa guran.ramona@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Seminarul este sustinut de Ramona Guran si de Nicoleta Zugravu.

Ramona Guran: Art terapeut Phronetik, voluntar, mama, artist, fondator CRED`ART: “De peste 4 ani, sustin programe artistice si educationale, destinate copiilor dar si parintilor acestora. (Re)descopar pe zi ce trece, cat e de frumos sa fii copil, cu ce bucurie se traieste viata, cu reusitele si cu nereusitele ei. Cand doresc sa ma relaxez, ma retrag alaturi de cei 3 copii ai mei si impartasesc cu ei bucuria, joaca si viaţa fara griji!”

Nicoleta Zugravu:  (Mama)3, Formator/trainer acreditat, Consilier pentru dezvoltare personala,  Art Terapeut Phronetik®, Terapeut arte combinate, Facilitator proces terapeutic Rescrie Povestea Nasterii® , Parenting adlerian, Facilitator de programe de parenting in cadrul Centrului International pentru Resurse si Formare Alfred Adler, Educaţie parentala, Consiliere parentala, Parentingul Parintilor eficace, Tehnici fundamentale de parenting, Parenting de la libertate la asumare, Joc si emotii, Play&sand Therapy, avand o experienta de 12 ani petrecuti in preajma copiilor, insotindu-i in procesul de crestere si dezvoltare armonioasa. Art 2 grow.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite