fbpx

@Editia 4: Seminar gratuit – Mindfulness si arta in relatia cu viata

seminarmindfulness

Seminar gratuit

Mindfulness si arta in relatia cu viata

In cadrul seminarului vei afla modalitatile prin care starea de mindfulness si arta ne pot influenta viata. Alaturi de trainer, vei practica o meditatie pentru constientizarea observatorului, spatiul infinit de constiinta din care percepem orice si vei participa la un exercitiu de coaching pentru constientizarea solutiilor. Arta va fi inclusa in program, vei avea creioane colorate si mandale pentru exprimare creativa dincolo de cuvinte.

Cand? Sambata, 25 martie, 2017, de la 10:00 – 11:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cine? Seminarul este sustinut de Maria Constantinescu, Mindfulness Coach, Nlp Master Practitioner, facilitator meditatii ghidate, tehnici de bioenergie si ateliere de terapie prin arta cu mandale.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa maria@inspirationcoach.ro in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa sau la numarul de telefon 0762 713 534.

Certificate si alte experiente: NLP Practitioner si NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming si International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichis (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP. Consilier pentru Dezvoltare Personala, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Badarau. Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF si peste 90 de ore de practica, prin scoala Coaching Essence. Participare la “Initiere in Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010. Participare la cursurile de yoga in cadrul Grupului National de Studiu si Practica Yoga (Organizatie membra a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent. Participare la intalniri, workshop-uri si retreat-uri cu Rune Heivang si Arne Bjellebo, în România. Participare la Retreat cu Gangaji si Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014. www.inspirationcoach.ro

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite