fbpx

@Editia 4: Seminar gratuit – Alimentatie pentru echilibru hormonal feminin

echilibru hormonal feminin

Seminar gratuit:

Alimentatia optima pentru echilibru hormonal si sanatate feminina

Epidemia de dezechilibre hormonale cu care femeile din ziua de azi se confrunta  – instabilitate emotionala, insomnii, confuzie mentala, greutate in exces sau libido tot mai scazut, precum si cu probleme de fertilitate si dereglari menstruale.  Simptomele – aparent fara legatura intre ele – au radacini comune.

La acest seminar gratuit  despre sanatatea intima,  educatie culinara si nutritie  pentru echilibru hormonal feminin  vei invata:

– despre cele 4 motive majore ale dezechilibrelor;

– ce inseamna un detox hormonal;

– ce sunt xeno-hormonii;

– despre vitaminele si enzimele esentiale bunei functionari a sistemului hormonal;

– cele mai bune metode de stress management care cresc calitatea vietii si eficienta oricarui program nutritional.

Punem accent pe alimentatia pentru oboseala cronica si refacerea din epuizarea suprarenala si degustam bauturi terapeutice concepute special pentru femei, din suplimente naturale, plante adaptogene si ierburi vindecatoare de catre Mihaela Brailescu, trainerul seminarului.

Cand? duminica, 26 martie 2017, de la 14:00 pana la 15:30.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, in sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita, in baza biletului de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Cine? Seminarul este sustinut de Mihaela Brailescu, de la Food Fairy, este bucatar, artizan de produse vegane gourmet,  consilier de nutritie holistica si echilibru hormonal feminin. S-a specializat in cadrul Fitness Scandinavia School si  a asociatiei Life Balance, un concept dedicat sanatatii hormonale prin practici integrative de medicina functionala si nutritie. Mihaela incurajeaza educatia alimentara ca baza pentru a dezvolta o dieta echilibrata si crede cu tarie in puterea vindecatoare a alimentelor integrale, locale si de sezon. Te va invata cum sa mananci si cum sa gatesti corect, simplu, rapid, usor, cum sa dezvolti o relatie armonioasa, de prietenie, cu mancarea si ca amestecand in mancare in sensul vietii (invers acelor de ceasornic) o poti incarca cu energie benefica si vindecatoare. O gasiti pe www.foodfairy.ro o platforma online dedicata alimentatiei sanatoase si echilibrului hormonal unde prepara cu drag si creativitate produse vegane gourmet, sanatoase si pline de culoare.  In prezent ofera consiliere nutritionala si  organizeaza workshop-uri corporate, tabere de sanatate si ateliere de gatit pentru diversificare, echilibru hormonal sau afectiuni specifice unde alimentatia joaca un rol esential.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa mihaela.brailescu@gmail.com in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook Program seminarii si conferinte gratuite