fbpx

@Editia 4: Activitate gratuita: Clasa yoga – Heart Flow

Clasa yoga_heart flow

 Activitate gratuita

Clasa yoga – Heart Flow

Heart Flow este una dintre ramurile stravechi ale Hatha Yoga, combinand respiratia, fluiditatea, dar si mentinerea pozitiilor cu scopul reconectarii mintii, emotiilor si corpului. Inspirata din fluiditatea Surya Namaskar si Vinyasa, Heart Flow devine un dans in care energia Soarelui si a Lunii se imbina perfect cu respiratia constienta.
Scopul practicii este sa trezim la viata energia si compasiunea din inimile noastre, prin crearea unui echilibru intre sustinerea pozitiilor pentru perioade mai lungi de timp (Hatha) si prin trecerea cursiva si constienta de la o pozitie la alta.
Aliniamentul, beneficiile terapeutice, observarea respiratiei si a corpului (triputi) constituie o parte importanta a acestei clase.

Cand? Sambata, 25 martie,  2017, 13:00 – 14:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la aceasta activitate  este gratuita, in baza biletului de intrare.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la adresa  info@bodhiyoga.ro sau sunand la 0752.240.146 in care sa specifici numele persoanei/persoanelor care vor participa. Adu cu tine propria saltea de yoga si haine comode. Daca nu ai saltea de yoga anunta-ne la inscriere si incercam sa te ajutam pentru ca nu vrem sa fie asta piedica ta in drumul tau spre echilibru si relaxare.

Cine? Despre Rezan: Rezan este profesor acreditat de Yoga Alliance (USA) si certificat in forma traditionala de Himalayan Hatha Yoga, Lu Jong – Tibetan Healing Yoga si Yin Yoga. Prin practica sa, Rezan doreste sa inspire cat mai multi oameni pentru a-i incuraja sa-si afirme potentialul si sa practice ceea ce ii face fericiti.
Rezan este o prezenta calma si zambitoare care degaja forta interioara, construita in multi ani de practica si studiu in diverse scoli din Asia.
Stilul sau de predare combina multiple discipline yoga, fiind atat un stil intuitiv, cat si profund contopit cu aspecte traditionale de yoga. Sedintele se centreaza pe respiratie, aliniere si interconexiunea dintre minte, trup si spirit, permitand studentiilor sa lucreze in propriul ritm, intr-un mediu sigur si transformational.
Din anul 2016 a devenit primul profesor de LU JONG-Tibetan Healing Yoga din Europa de Sud-Est primind invataturile acestei practici de la maestrul tibetan Tulku Lobsang Rinpoche.
Din anul 2015 s-a intors in Romania unde impartaseste cunostiintele acumulate in ani de practica si de studiu. Este implicat in retreaturi internationale organziate de catre proiectul BODHI, rezident al studioului Wild Rose din Thailanda, iar in fiecare an onoreaza invitatii la workshop-uri in tari precum Germania, Franta, India, Indonezia si Thailanda.

Clasa are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

 
Agenda Bio pe Facebook

 

Program seminarii si conferinte gratuite