fbpx

@ Editia 3: Seminar gratuit: Apa vie

Seminar gratuit:

Apa vie.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata!

Va invitam la o discutie libera, in care vom vorbi despre apa.
Ce este ea mai exact, cum ne influenteaza organismul, starea de spirit, puterea de concentrare, gradul de absorbtie al nutrientilor, capacitatea de a slabi, nivelul stresului si multe, multe altele.
Vom invata care sunt parametrii de analiza a apei, cum sa ii masuram si de ce este important sa-i cunoastem (potentialul redox, ph-ul, mineralele organice si anorganice, tensiunea superficiala, etc.).
Iar la final vedem nivelul apei in organismul fiecarei persoane si invatam cum sa obtinem apa structurata, energizata, cu PH alcalin si nivel optim de minerale.
Plus… alte lucruri care vin pe parcurs.
oana5

Cand? Duminica, 15 ianuarie 2017, de la ora 10:30. Durata: aproximativ o ora.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, trimitand un email la oanacodescu@gmail.com, in care sa mentionat numele persoanei/persoanelor care vor participa.

Cine? Seminarul este sustinut de  Oana Codescu, de la Naturi.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.