fbpx

@ Editia 3: Conferinta gratuita: FENG SHUI

Conferinta gratuita:

FENG SHUI  – armonie si echilibru in viata

La conferinta vei afla mai multe informatii si exemple practice despre cum sa aplici arta Feng Shui-ului in locuinta ta. De asemenea, vei invata despre Teoria celor Cinci Elemente si importanta lor vitala in viata de zi cu zi a omului.

Feng Shui Traditional este arta si stiinta metafizica de origine chineza care studiaza si analizeaza mediul extern si intern, ciclurile de timp si persoanele, cu scopul de-a optimiza diverse aspecte din viata acestora. Feng Shui explica pozitionarea si aranjarea locuintei in armonie si echilibru cu mediul natural din jur.

Feng Shui este una dintre Cele Cinci Arte ale Metafizicii Chineze. Clasificata ca fizionomia pamantului – observa aparenta formelor si apoi aplica de formule si calcule pentru a intelege fortele energetice invizibile (QI) care leaga omul, cerul si pamantul.

Cei care participa la conferinta au sansa de a castiga unul dintre cele 3 premii oferite de trainerul conferintei, Nusa Bugeac:

  1. Un audit FENG SHUI pentru sanatate – masuratori, calcule si recomandari pentru imbunatatirea starii de sanatate
  2. O analiza a destinului conform – hartii natale calculate dupa metoda Ba Zi ( Cei patru Stalpi ai Destinului)  – sedinta cu durata 50 minute
  3. Un calcul de selectare a datelor – selectare unei date care sa cuprinda anul, luna, ziua si ora oprima pentru inceperea unei actiuni (debutul unei negocieri, incheierea unui contract, lansarea unui produs, inceperea unei campanii de promovare, debutul unei relatii de iubire, inchierea unei casatorii, inceperea unei caaltorii de afaceri, debutul unei vacante etc)

Cand? Sambata, 14 ianuarie, 2017, de la ora 16:00.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este gratuita.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans prin trimiterea unui email la adresa: latainacunusa@gmail.com

Cine? Conferinta este sustinuta de Nusa Bugeac, psiholog si psihoterapeut, NLP master, Consultant Metafizic Chineza ( Bazi, Feng Shui, Ze Ri,Miang Xiang).

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.