fbpx

@ Editia 3: Seminar gratuit: Eliminarea energiilor toxice cu ajutorul mandalelor

Seminar gratuit:

Eliminarea energiilor toxice cu ajutorul mandalelor

Mandalele sunt chei de acces catre tine!  Calcularea, desenarea sau pictarea lor produc transformari la nivel neuronal: cele doua emisfere se unesc si se echilibreaza, precum si cele trei nivele ale constiintei: subconstientul, constientul si supraconstientul.

Mandalele pot lucra asupra unor blocaje sau dezechilibre de gandire sau emotionale. Astfel, aceste blocaje sau dezechilibre se pot vindeca si armoniza, fiind transformate in energia iubirii.

Structura seminarului:

  1. Discutie despre tipurile de personalitate general intalnite in viata noastra (numite si arhetipuri).
  • ce sunt arhetipurile si de cate feluri sunt;
  • cum pot fi recunoscute arhietipurile personale;
  • cum ne influenteaza viata;
  • cum pot fi identificate blocajele si dezechilibre din prezent;
  • cum pot fi vindecate.
  1. Legatura dintre arhetipuri, astrologie si mandale.
  2. Realizarea unei mandale personalizate (parte practica a seminarului si va oferim noi toate materialele de care aveti nevoie)

Cine sustine seminarul?

Ioana Bejan, de la Fericire Interioara, care ne spune despre ea:  “Lucrez cu mandalele de 7 ani si in acesti ani, prin interactiunea cu ele, am descoperit ca sunt vii, ca sunt parte din mine. Am apelat la ajutorul lor ori de cate ori am avut nevoie si mi-au vorbit, m-au calauzit, m-au ajutat sa ma vindec, sa fiu mai in echilibru si armonie cu mine. Vreau sa daruiesc accesul spre cunoasterea lucrului cu mandalele, care sa ii ajute sa isi vindece viata, sa se vindece pe sine.”

Elisabeta Vulcu, care ne spune: “Mandalele m-au cucerit in urma cu 8 ani. Le-am desenat cu pasiune, cu perseverenta. Am observat ca sunt inteligente, reactioneaza si interactioneaza cu mine. Le-am folosit pentru protectie , le-am folosit pentru curatarea apei. Mi-au inseninat serile prin caldura culorilor si a formelor. Imi coloreaza viata si casa. Bucuria si relaxarea pe care mi-o creeaza mie doresc sa o impartasesc cu voi.” Elisabeta este certificata in Reiki, cristaloterapie, reflexoterapie si masaj (de relaxare, terapeutic, limfatic).

Cand? Sambata, 14 ianuarie, 2017, de la ora 10:00 pana la 12:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita.

Cum? locuri epuizate! Va puteti alege un alt seminar din program (click aici).

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.