fbpx

@ Editia 3: Seminar gratuit: Retetar pentru Tinerete fara Batranete

Seminar gratuit:

Retetar de Viata Lunga, pentru Tinerete Fara Batranete:

DE CE? CUM? Simplu, la indemana, rentabil si eficient!

Acest seminar este sustinut de Magdalena Vasile, de la Zana Buna Raw, care iti va oferi informatii esentiale despre nutritie si sanatate, impreuna cu cateva retete pe care sa le faci acasa si chiar vei degusta cateva preparate.

Painea si dulciurile sunt cele mai consumate si dorite alimente, dar stim ca ele nu sunt sanatoase, atat pentru adulti, cat mai ales pentru copii. Dar daca iti spunem ca exista anumite tipuri de dulciuri si paine, extrem de gustoase si sanatoase in acelasi timp?

La acest seminar vei afla informatii si retete pentru feluri de paine si dulciuri care:

  • intaresc sistemul imunitar
  • imbunatatesc memoria
  • ajuta digestia
  • cresc energia organismului
  • echilibreaza greutatea corporala
  • sunt hranitoare, sanatoate si extrem de gustoase

Cand? Sambata, 14 ianuarie 2017, de la ora 15:00 pana la 16:30.

Unde? Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio, sala de seminarii.

Cat? Participarea la acest seminar este gratuita.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, aici:

Inscrie-te

Cine? Magdalena Vasile, cunoscuta ca Zana Buna Raw, este biolog. Isi dedica activitatea si intreaga experienta din domeniul sanatatii si nutritiei pentru realizarea de produse-remediu, cu o valoare nutritionala maxima. “Tineretea fara Batranete” o descrie ca o stare de bine a organismului, dar si mentala, la o varsta biologica inaintata. Pentru ca nu conteaza ce varsta ai, ci cum te simti! Motto-ul sau de inspiratie este “Hrana ta sa-ti fie remediul! Remediul tau sa-ti fie hrana” Hipocrate.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.