fbpx

@ Editia 3: Seminar gratuit: Ceai detoxifiant

Seminar gratuit, cu degustare:

Ceai detoxifiant pentru trup si suflet

Participand la acest seminar vei invata:

  • Ce ingrediente sa folosesti pentru a-ti ajuta corpul in procesul de detoxifiere;
  • Ce beneficii iti aduc aceste ingrediente;
  • Cum sa prepari un ceai delicios cu efect detoxifiant.

In plus, te vei delecta cu o portie din ceaiul detoxifiant pe care il vom prepara la fata locului.

Cand? Duminica, 15 ianuarie 2017, de la orele 17.00 la 18.00.

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti, in cadrul evenimentului Agenda Bio, in Sala de seminarii.

Cat? Gratuit, pe baza de inscriere. Locurile sunt limitate.

Cum? Participarea se face pe baza de inscriere:

Inscrie-te aici.

Pentru mai multe informatii despre seminar o puteti contacta pe Anca la numarul 0723-288.335 sau pe email: anca@tanarsisanatos.ro

Cine? Anca Alina Ionescu de la Tanar si Sanatos.  Anca Alina are 24 de ani de experienta in tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos si sustine zeci de seminarii despre stilul de viata sanatos si ateliere de gatit sanatos in intreaga tara. Este fondatoarea programului complet pentru sanatate Tanar si Sanatos prin care ajuta pe toti cei care doresc sa-si duca sanatatea la urmatorul nivel.  Anca se implica ca voluntar in scaderea obezitatii infantile la noi in tara si este Ambasador Food Revolution – programul lui Jamie Oliver de educare a parintilor si copiilor in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ. Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.