fbpx

@ Editia 3: Conferinta gratuita: Dieta alcalina

Conferinta gratuita

Dieta alcalina

Ce o sa aflati la aceasta conferinta?

  • ce este PH-ul organismului si de ce este important sa-l aflam si sa-l mentinem in grafic;
  •  ce presupune  alcaloza si acidoza in organism;
  • alimente acide versus alimente alcaline si importanta lor in dieta;
  • alternative sanatoase ale unora dintre alimentele nocive;
  • tot ce ai nevoie sa stii despre dieta echilibrata;
  • rolul dietei personalizate.

Nutritia este un subiect vast si fascinant pentru toti cei care-l studiaza in amanunt. Dar exista totusi cateva reguli generale pe care oricare dintre noi le poate pune usor in aplicare pentru a manca mai sanatos si implicit pentru a ne simti mai bine, atat fizic, cat si psihic. La aceasta conferinta veti afla cateva dintre aceste reguli de aur, dar si sugestii si recomandari pe care le puteti pune in practica in functie de stilul vostru de viata sau gusturi. Important este sa stiti ca o dieta sanatoasa poate fi foarte gustoasa!

Cine sustine conferinta?

Secui Floriana este nutritionist, reprezentata a blogului de nutritie  Dolcefarverde.ro , unde gasiti retete si alternative sanatoase. Studiile sale sunt in domeniul alimentatiei,  a terminat facultatea de Agronomie si Masterul in Managementul Calitatii si Inovatiei in domeniul Agroalimentar si sustine anual multe conferinte despre diete si nutritie pentru a impartasi la cat mai multe persoane cunostintele pe care le-a acumulat si a ii ajuta sa inteleaga importanta vitala a dietei echilibrate.

Cand si unde are loc conferinta gratuita “Dieta alcalina”?

Duminica, 15 ianuarie 2017, de la ora 13:00.

Durata: aproximativ 1 ora.

Locatia: Casa Universitarilor Bucuresti, sala de conferinte.

Inscriere: trimiteti un email la adresa floriana.secui@gmail.com, in care sa specificati numarul de persoane participante si numele fiecaruia. Daca aveti intrebari despre continutul conferintei o puteti suna pe Floriana la numarul 0727 888 507

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook