fbpx

@ Editia 3: Masaje terapeutice

In cadrul evenimentului Agenda Bio, din 14 si 15 ianuarie 2017, program 10:00 – 19:00, organizat la Casa Universitarilor Bucuresti, Yucca Wellness Center va fi prezent cu masaje terapeutice, demonstrative si gratuite pentru toti cei care sunt dornice sa testeze produsele cu care ei lucreaza in centru. De asemenea, doritorii vor putea beneficia de masaje terapeutice de 15 minute, la costul de doar 20 lei, la alegere dintre reflexoterapie, shiatsu si reiki.

Consultantii de la Yucca Wellness Center va vor sta la dispozitie pentru a va explica beneficiile fiecarui masaj, dar si detalii despre alte tehnici pe care le pun in aplicare la centrul lor.

Va asteptam la Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook