fbpx

@ Editia 3: Seminar gratuit: Echilibrul interior cu ajutorul Remediilor florale Bach

Seminar gratuit:

“Echilibrul  interior cu ajutorul Remediilor florale Bach”

Acest seminar este sustinut de Alina Stavarachi, care ne spune:

“Asistenta medicala de profesie fiind, intotdeauna mi-a placut sa ajut pe aproapele meu, iar de cand am descoperit puterea si modul in care actioneaza remediile Bach asupra oamenilor imi doresc ca tot mai multa lume sa afle despre aceste miracole naturale si de cat de benefice si la indemana oricui pot fi.
Prin urmare in cadrul acestui seminar doresc sa povestesc cate putin din beneficiile pe care le aduc remediile Bach omului, despre modul in care pot fi administrate si vom face si cateva exemplificari”.

Data: duminica, 15 ianuarie 2017

Ora de incepere a seminarului este 13:00.

Durata: aproximativ o ora.

Cost: gratuit.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana)

Sala: seminarii.

Inscriere: Trimiteti un email la terapyebach@gmail.com  in care sa specificati numele si numarul de persoane participante.

Seminarul este sustinut de Alina Stavarachi.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, in sala de seminarii, sala de conferinte, zona de restaurant si include degustari si testari de produse din zona de targ.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Agenda Bio pe Facebook