fbpx

@ Editia 2: Seminar TRE

Seminar TRE

TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) este o serie inovatoare de exercitii ce sustin corpul, la un nivel muscular profund, in eliberarea tiparelor de stres, tensiune si trauma.
Creat de Dr. David Berceli, PhD, TRE® activeaza in conditii de siguranta REFLEXUL NATURAL DE TREMUR sau VIBRATIE al corpului, responsabil pentru eliberarea tensiunii musculare si calmarea sistemului nervos.
Cand acest mecanism de tremur/ vibratie este activat intr-un mediu de SIGURANTA si CONTROL, corpul este incurajat sa revina la starea sa NATURALA de ECHILIBRU. Vibratiile musculare generate de mecanismul TRE® dau o senzatie foarte placuta si linistitoare. Dupa ce fac TRE®, multi oameni raporteaza senzatia de pace si bunastare generala in propriul corp.
Beneficii ale exercitiilor TRE®:
– reducerea starilor de grija si anxietate
– scaderea simptomelor asociate stresului post-traumatic (PTSD)
– cresterea nivelelor de energie si anduranta
– imbunatatirea relatiilor
– reducerea stresului de la munca
– imbunatatirea calitatii somnului
– reducerea conflictelor inter-relationale
– reducerea durerilor musculare si de spate
– cresterea flexibilitatii
– cresterea andurantei emotionale
– vindecarea ranilor cronice
– reducerea anxietatii generate de boli grave
– eliberarea de conditii medicale cronice
Persoanele care au afectiuni fizice sau psihologice/ psihiatrice ce necesita o supraveghere amanuntita, persoanele cu stari psihologice fragile, cu un istoric complex de traume sau care au restrictii fizice sau medicale trebuie sa consulte medicul sau facilitatorul TRE® certificat inainte de a face aceste exercitii.
Pentru mai multe informatii despre tehnica, accesati site-ul http://traumaprevention.com
Duminica, 11 septembrie 2016, de la 14:30

Durata: aproximativ 1 ora si jumatate.

Cost:  15 lei/persoana.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana), Sala LECTURA

Inscriere: Trimiteti un email la adresa treromania@gmail.com in care sa specificati numele si numarul de persoane.

Necesarhaine lejere de schimb, 1 sticla de apa si izopren.

FACILITATORI: Irina & Teodora

IRINA: Ca formare sunt psiholog clinician, dar interesul pentru dimensiunea profunda a vindecarii si construirea fericirii m-au condus sa explorez o varietate de metode si sisteme de gandire. Am o experienta vasta de lucru cu metode terapeutice atat conventionale (psihoterapie cognitiv-comportamentala, analiza-tranzactionala, etc), cat si neconventionale (samanism, terapie cu lumina, qi gong, etc).

TEODORA: Facilitez procese de vindecare si transformare centrate pe lucrul cu organismul ca intreg, in vederea eliberarii de stres si traume, astfel incat starea de echilibru si armonie sa (re)devina starea naturala de fiecare zi.
Sunt dedicata si pasionata de autocunoastere si implinirea potentialului unic cu care am fost inzestrati cu totii.

IMPREUNA
Din mai 2015 am inceput  formarea in metoda TRE® si facilitam atat sedinte individuale cat si sesiuni de grup cu rezultate excelente si feedback pozitiv in randul persoanelor cu care am lucrat.  Am trecut fiecare personal prin proces, l-am experimentat si i-am resimtit beneficiile in toate planurile vietii noastre.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook