fbpx

@ Editia 2: Seminar “Arta in lumea omului obisnuit”

SEMINAR “ARTA IN LUMEA OMULUI OBISNUIT”

Ce este arta? Cum arata ea in viata noastra de zi cu zi? Cum o integram? Arta poate fi negativa sau este doar pozitiva? Cum ne folosim de ea in viata noastra?
Va invitam cu drag la seminarul “Arta in lumea omului obisnuit”, care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor insotiti de parinti.
Durata: aproximativ 1 ora.

Cost:  donatie sugerata: 10 lei/persoana.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana), Sala SAH.

Inscriere: Trimiteti un email la adresa andreia.martinescu@gmail.com in care sa specificati numele si numarul de persoane.

Seminarul este tinut de Andreia Martinescu, un artist profesionist multidisciplinar, cu o experienta de peste 20 de ani  in crearea proiectelor artistice la scara mica sau mare. Printre proiecte se numara pictura pe panza si pe alte tipuri de suporturi, decoruri si costume pentru spectacole si evenimente private, aranjamente interioare, filme de scurt metraj, cursuri nonformale in domeniul artelor, ca si artist vizual, dar si ca producator artistic.    Misiunea ei este de a-si impartasi bucuria darului primit, iar artele vizuale spune ca ii inlesnesc acest lucru.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook