fbpx

@ Editia 2: Atelier “Terapie prin Arta, terapie pentru suflet”

andreia2Vino sa te redescoperi sau sa afli ceea ce nu stiai despre tine la atelierele de grup pentru adulti „Terapie prin Arta, terapie pentru suflet”.
Facem o vizita sufletului tau si ne intalnim cu “Ingerul tau pazitor”.
Atelierele sunt dedicate celor ce cauta calea catre “sursa”, in afara si in sinea lor, pentru a dezvolta ceea ce este lumina, bucurie, iubire in fiecare.
Oamenii inocenti in zona artistica sunt chemati sa iasa din zona de confort si sa descopere lumea mare si plina de emotii, sa-si exprime trairile, sa nu le mai inghesuie si sa le ascunda in colturile inimilor.
In cadrul atelierului de creatie ne folosim de pensule, vopsele, carton si alte accesorii necesare picturii.
Toate materialele sunt puse la dispozitie de trainerul atelierului.

Sambata, 10 septembrie 2016, de la 11:00

Durata: aproximativ 2 ore.

Cost: Donatie sugerata 15 lei/persoana.

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana), Sala Ministru.

Inscriere: Trimiteti un email la adresa andreia.martinescu@gmail.com in care sa specificati numele si numarul de persoane.

Atelierul este tinut de Andreia Martinescu, un artist profesionist multidisciplinar, cu o experienta de peste 20 de ani  in crearea proiectelor artistice la scara mica sau mare. Printre proiecte se numara pictura pe panza si pe alte tipuri de suporturi, decoruri si costume pentru spectacole si evenimente private, aranjamente interioare, filme de scurt metraj, cursuri nonformale in domeniul artelor, ca si artist vizual, dar si ca producator artistic.    Misiunea ei este de a-si impartasi bucuria darului primit, iar artele vizuale spune ca ii inlesnesc acest lucru.

Atelierul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook