fbpx

@ Editia 2: Seminar de discutii cu Terapeut ThetaHealing Oana Enache

theta healing1

Educatie intr-o Ceasca de Cafea  si Agenda Bio va invita la o cafea de vorba cu Terapeut ThetaHealing Oana Enache.

Draga prietene,
Ai ajuns aici pentru ca sufletul tau cauta. Mintea ta iti pune intrebari, iar tu nu stii (sau crezi ca nu stii) sa ii raspunzi.
Pot sa iti dau un indiciu?

Ai toate informatiile necesare in tine, doar le blochezi din cauza unor convingeri impuse de societate, prieteni, familie, chiar si de tine insuti. Cu totii avem diverse convinger, supranumite “programe”, dar primim si instrumentele potrivite pentru a scapa de ele. Intrebarea este: ITI DAI VOIE sa scapi de frici si limite pentru a evolua?

Te invitam alaturi de noi, la un seminar relaxat, ca o discutie intre prieteni,  unde constientizam si primim ghidarile necesare pentru lucrul cu noi insine, folosind terapia ThetaHealing.

Pentru aceasta avem ca invitata pe prietena noastra, Enache Oana Ana-Maria, un om cu reale calitati de medium, dobandite in urma experientelor proprii, dar si a dorintei puternice de a ajuta.
Oana si-a dorit sa afle care ii este misiunea, iar pasii au purtat-o spre terapia ThetaHealing,  la care a adaugat propriile valori si mosteniri genetice.

La seminar:

– vom sta de vorba, dar ne vom si asculta, vom gasi limitele pe care le avem si vom lucra impreuna sa le inlocuim, astfel vom da un nou sens si o noua perspectiva  a ceea ce facem cu trairile noastre.
-vei dobandi instrumente concrete pentru lucrul cu tine si iti punem la dispozitie dupa seminar, dar la cerere, o terapie cu Oana Enache de 10 minute, pe una din cele mai mari temeri sau dorinte ale tale.

Sambata, 10 septembrie 2016, de la 16:00

 

SAU (seminarul se repeta)

Duminica, 11 septembrie 2016, de la 15:00

 

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana), in SALA MINISTRU.

Durata seminar: aproximativ 1 ora si jumatate.

Costul pentru participare este de 30 ron, inclusa fiind si terapia, noi stim ca in aceasta viata materiala totul se plateste, iar lucrul gratuit nu este pretuit sau acceptat de subconstientul nostru la adevarata valoare!

Pentru inscriere, rezerva-ti locul din timp, trimitand mail cu temerea/dorinta aleasa pentru terapia de 10 minute, la adresa monica.dinu@ed-evo.ro sau la telefon 0724 142 031.

Seminarul are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

 

Iti multumim cu recunostinta si te asteptam alaturi de noi! Iti pregatim surprize, asa ca vino cu prietenii tai la intalnire.