fbpx

@ Editia 2: Conferinta GRATUITA „Terapii metabolice – sanatatea naturala”

13692563_1499164256776510_7804496959959078561_n

Sanatatea si boala nu au nimic miraculos sau misterios. Boala este un proces natural! Va invitam la Conferinta „Terapii metabolice – un pas intelept spre sanatatea naturala”, sustinuta de Harmony Clinic, pentru a  intelege cum functioneaza organismul uman si ce cauze provoaca disfunctii la nivelul tesuturilor, pentru a depista cauzele care determina manifestarea simptomelor de boala si in cadrul careia vom invata cum sa inversam procesul.

Cateva dintre ideile care se vor discuta pe larg in cadrul conferintei:

  • Detoxifierea este un sistem de vindecare prin abordarea cauzei care a condus la instalarea bolii.
  • Organismul uman este terapeutul.
  • Energia are un rol central in cadrul procesului de vindecare si constituie produsul direct a ceea ce mancam, bem, respiram, aplicam pe piele, dar si efectul gandurilor si al sentimentelor noastre.
  • Naturopatia reprezinta cea mai pura forma de vindecare.
  • Ce este aciditatea in organism si cum se poate alcaliniza organismul.
  • Ce este cancerul si cum poate aparea?
  • Terapii metabolice in tratarea cancerelor.
  • Chipul interior al fiecarei persoane.
  • Recomandari pentru sanatatea optima.

Va recomandam sa participati la aceasta conferinta pentru multitudinea de informatii la care veti avea acces, complet gratuit, si care, daca le veti pune in aplicare, va vor imbunatati viata si sanatatea. Familia voastra sigur va fi recunoscatoare pentru schimbarile aduse, iar impreuna va veti bucura de o viata mai frumoasa!

Socrate spunea candva : “Exista o singura binefacere, cunoasterea, si un singur rau, ignoranta”.

Data: Duminica, 11 septembrie 2016.

Ora: 12:00 (durata: aproximativ 2 ore)

Locatie: Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, zona Piata Romana)

Cost: participare gratuita.

Inscriere: Trimite un email la adresa  ana.ilie@harmony-clinic.ro  Atentie! Locurile sunt limitate.

11289759_610650072302_165487013_nConferinta este sustinuta de Cristian Stanculescu – Specialist in Detoxifiere si Toxicologie, cu numeroase rezultate fantastice in cei 4 ani de Harmony Clinic, vegetarian convins de aproape 6 ani de zile.

 

 

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar cash, la intrare. Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Agenda Bio pe Facebook

 

HCHarmony Clinic este un centru holistic de detoxifiere si terapii complementare, un loc nascut din pasiunea si din dorinta de a oferi zambete si sanatate pura tuturor persoanelor care vor pasi in acest sanctuar al armoniei. Filozofia Harmony Clinic este determinata de detoxifierea, relaxarea si revitalizarea intregului organism, reunind metodele autentice de tratament din antichitate cu terapiile contemporane, menite sa hraneasca mintea, trupul si sufletul la un loc.